Mijn naam is Carmyla en ik ben eigenaresse van La Jefa Sieraden. Vroeger had ik altijd opvallende, unieke sieraden en voornamelijk over mijn oorbellen kreeg ik regelmatig complimenten. Op de een of andere manier was dit wat verwaterd, maar inmiddels heb ik mijn passie voor mooie, betaalbare sieraden teruggevonden. Gezien ik meerdere administratieve banen heb, is deze webshop een heerlijke afwisseling op mijn dagelijkse werkzaamheden. In deze webshop verkoop ik alleen sieraden die ik zelf ook zou dragen, en vooral de thema’s goud, tropisch, kleurrijk en liefdevol zul je in de sieraden terugvinden.

Wellicht vraag je je af wat het addertje onder het gras is dat ik de sieraden voor zo’n klein prijsje verkoop. Nou, die zijn er niet, maar er zijn wel een aantal andere redenen voor. Zoals hierboven al benoemd, heb ik een aantal banen waarmee ik de kost verdien. Deze webshop is een pure passie en hobby en heeft niet als doel om rijk mee te worden :) Daarnaast kan ik tegen lage prijzen inkopen. Verder doe ik alles zelf, van het doen van inkopen, het maken van de sieraden, de foto’s maken (dit is nog niet mijn grootste talent, vraag me gerust om meer foto’s ;)), het beheren van de website, tot ervoor zorgen dat de producten worden verzonden en natuurlijk de bijbehorende administratie. Hierdoor bespaar ik dus een hoop kosten die ik niet hoef door te rekenen in de verkoopprijs.

Ik bied de mogelijkheid om in overleg de bestelling af te halen in plaats van te verzenden, om zo onnodige verzendkosten te besparen. Stuur hiervoor wel altijd van te voren een WhatsAppje, om eventuele teleurstellingen te voorkomen.

Ik hoop dat ik jullie net zo blij maak met de producten, als dat ik er zelf van word!

Disclaimer:

  • Staat er *Handmade bij het product, betekent dit dat ik de producten zelf heb samengesteld. Dit betekent niet dat ik de onderdelen zelf heb gemaakt, dit kan ik (nog) niet.
  • Bij het product staat vermeld als het product is gemaakt van stainless steel of zilver. Stainless steel wil zeggen dat de kans op verkleuring van de sieraden nihil is. Dit is wel afhankelijk van gebruik, huidtype & zweet. Indien er geen stainless steel of zilver bij staat, is het product hier niet van gemaakt en kan ik niets zeggen over de verkleuring van de sieraden.
  • Alle product foto’s zijn door mij gemaakt, hier rust dus auteursrecht op.